szemétszedés

2019.09.06. 13:20

Józsa Sportegyesület – Józsai Szemetelők: 1-0

Legalább húsz zsák hulladékot gyűjtöttek össze józsa fiatal labdarúgói.

Fotó: olvasói felvétel

A Józsa SE szeptember 3-án és 5-én az egyesületben sportoló gyermekekkel és szülőkkel összefogva szemétszedési akciót indított Józsa központjában és a Tócó-patak mentén.

– Az volt a célunk, hogy sportolóinkon keresztül jó példát mutassunk lakóhelyünk tisztaságának védelme érdekében. Akciónkkal fel szeretnénk hívni a figyelmet az utcai szemetelés ellen: ne hagyjunk magunk után hulladékot, bárhol járunk is! Nem sokba kerül a szemetet elvinni egy kukáig, vagy otthon a kukába dobni. Ne várjuk el senkitől, hogy takarítson utánunk!

A Józsa SE kis sportolói több zsák szemetet gyűjtöttek össze a településrész sokak által látogatott központi részeiről: játszóterek, bevásárlóközpont környéke, Gönczy Pál utca, Szentgyörgyfalvi út, Józsapark, a posta környéke, Tócóvölgy, Tócó-patak, Ördögárok. Az összegyűjtött hulladékot az Unokakert utcai sportpályára egybehalmozták, az elszállításban az önkormányzattól kaptak segítséget.

A szervezők a következő akcióra is szeretettel várnak minden olyan józsai lakost, akik szeretnének tenni a környezetükért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában