Szavazz a Loki Szépére!

2019.09.18. 10:56

Idén is keresik a legszebb DVSC-szurkolólányt

A lányok szeptember 23-án délig várják a szavazatokat.

Fotó: Halmai Balázs

Idén is nagy érdeklődés övezi a negyedik alkalommal induló Loki Szépe-szépségversenyt, melyre ezúttal közel negyven hölgy nevezett – derül ki a dvsc.hu honlapjáról. A lányokra szavazni a DVSC hivatalos Facebook-oldalán lehet. A leadott voksok viszont úgy érvényesek, ha a Loki közösségi oldalát belájkoljuk, majd azt követően a számunkra szimpatikus lány fotóját is.

Tízen a döntőben

A versenyszabályzat alapján a hét legtöbb lájkot gyűjtő szépség, valamint a zsűri által választott további három lány jut be a szeptember 26-i, Red&White-ban szerezett döntőbe. Az így kialakult tíz finalista lány közül a végső győztesről a zsűri, azaz a DVSC játékosai döntenek. A tavalyi Loki Szépe, a hajdúböszörményi Szakál Vivien, több mint 450 szavazattal került be a döntőbe.

A Loki Szépe közel félmillió forint értékű nyereménnyel gazdagodik. Az első helyezett egy DVSC VIP-bérletet vehet át közel 190 ezer forint értékben, emellett még egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét, portfólió fotózást, valamint egy egyéves fitneszbérletet és ajándékcsomagot kap. A verseny első udvarhölgye egy féléves, második udvarhölgye pedig egy három hónapos fitneszbérletet, míg valamennyi döntős lány egy hónapos tagságot kap a konditeremben, de természetesen értékes ajándékcsomagokkal is gazdagodnak.

HBN

Borítókép: a tavalyi győztes Szakál Vivien kedvenc focistájától, Tőzsér Dánieltől vehette át a díjakat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában