:o

2024.01.17. 13:51

A Lorántffyn barna kutya vakkant, felnéz, aztán óriásit…

Nehéz lesz kimagyaráznia a helyzetet.

Haon.hu

Látszólag kevés egyértelműbb lebukás van annál, mint amit a lenti lesifotón látható kutya vállalt fel egyenesen a kamerába nézve a debreceni Lorántffy utcán. Nem állítjuk teljesen biztosan, hogy az állat valóban azt csinálja, amire elsőre mindenki gondol, de a hátsó lábainak tartása azért árulkodónak tűnik. A kompozíciót az egyik közeli fára felerősített felirat és piktogram teszi teljessé.

A képet egyébként az egyik helyi Facebook-csoportba tették be szerdán dél körül, egy bő órával később pedig már száz fölötti reakciónál járt.

Egyértelmű a helyzet?
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Az nem világos, hogy volt-e a kutyával gazdi, és ha tényleg kettes számú projektről volt szó, akkor vajon összeszedte-e utána a végterméket, de ez valószínűleg sosem fog kiderülni.

A fotó természetesen a kommentelők fantáziáját is megmozgatta, volt, aki szerint bosszantó, hogy a kutyák más háza előtt végzik a nagydolgukat, míg egy másikuk azt dobta fel, hogy vajon az állati ürülék károsabb-e, vagy a szemetelő emberek. És az előzetesen reméltnél többen lamentáltak azon, hogy vajon az ott lakó mókusok rakták-e ki az üzenetet a fára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában