Új műsorban láthatjuk Fejest

2024.01.16. 11:05

Egymilló forintos gyűrűt vett a Tankcsapda dobosa?

Műtárgykereskedő műsor startol el január 22-én a legnépszerűbb kereskedelmi csatornán. Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa is állandó szereplő lesz.

Gubányi Patrik

Új műsorban láthatjuk Fejes Tamást

Forrás: MW-archív

Vadonatúj műsorral, az Európa-szerte már sikert aratott formátummal, a Kincsvadászokkal jelentkezik hamarosan a TV2.

– A műtárgykereskedő show-ban műtárgyakkal, régiségekkel, olykor igen különös antikvitásokkal érkeznek a műsor szereplői Tillához és a Kincsvadászok két szakértőjéhez. Egy rövid elemzés után kiderül, mennyit is ér az eddig féltve őrzött családi ereklye, majd a felbecsülés után kerül a műsor öt kereskedője elé. Ha az adott tárgy elnyeri a gyűjtők tetszését, akkor elindul a licitálás, a legmagasabb ajánlat után pedig az eladó eldöntheti, megválik-e a tárgytól, vagy inkább annak tudatában, hogy mennyit is ér, hazaviszi – ismertette a Haon megkeresésére a TV2 sajtóosztálya.

A csatorna meglepő fordulatokat, vicces helyzeteket, vérre menő liciteket és megható pillanatokat is ígér a nézőknek a műsor első évadában január 22-től, ahol az is kiderül, melyik az a tárgy, ami több millió forintért kelt el.

A Tankcsapda dobosa is feltűnik a show-ban

Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa közel harminc éve foglalkozik hangszerkereskedelemmel, üzlethálózata a saját területén évek óta piacvezető. Magángyűjteménye mellett gyakran vendéglátóhelyeire is vásárol régiségeket.

– A régiségek már gyermekkorom óta vonzanak, kezdetben érméket gyűjtöttem, de nyilván ekkor még nem tudtam beruházni értékesebb dolgokra. Ezt követték az antik bútordarabok, mára pedig mindazok, amik első látásra beszippantanak, de a kategória teljesen változó – emelte ki kérdésünkre Fejes Tamás. Mint mondta, gyakran látogat el régiségvásárokba, a napokban épp Spanyolországban vadászta a kincseket, ám nem sikerült semmit beszereznie.

– A Roncsbár révén az extrém, bolondosabb tárgyak is felkeltik a figyelmemet. Nem feltétlenül a gyűjtés a lényeg, vagy az, hogy minél drágább dolgokat szerezzek, hanem a szórakozás. A begyűjtés és a kutatómunka a legizgalmasabb része ennek a tevékenységnek. Manapság leginkább a régi autók ejtenek rabul, így nagy vágyam egy Pagoda –  hangsúlyozta a Tankcsapda dobosa.

Fejes Tamás az újonnan induló műsorral kapcsolatban a Haonnak elárulta, hogy Till Attila kereste meg őt, mivel jó barátságban vannak, majd miután a népszerű műsorvezető elmondta a részleteket, egyértelmű volt számára, hogy igent mond a felkérésre.

– Olyan szakmai háttérrel rendelkező kereskedők közé ültettek be, akik a munkájukban elismertek és tapasztaltak, ezért nagyon megtisztelő volt, hogy a csapat része lehetek. Bár kakukktojásnak éreztem magam, mivel nekem ez hobbi, nem pedig főállás, de sokat tanultam tőlük. A műsor nem megrendezett, hanem valós sztorik, érdekes tárgyak és értékes emberek tűntek fel benne, ettől lesz különleges – tette hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában