Tart a szerelem?

2023.11.17. 21:45

Házasodna a gazda: vajon Kevin gazda ma is egy párt alkot a debreceni Zsuzsival? A fiatal nő válasza meglephet!

Kerek Zsuzsanna a Haonnal megosztotta, rengeteg élménnyel gazdagodott a műsor alatt.

Nagy Emese

Forrás: RTL.HU

Befejeződött a Házasodna a gazda, az RTL társkereső reality műsora, amiben a tizenkilenc éves debreceni Kerek Zsuzsanna végül elnyerte Kevin gazda szívét. Rengeteg élménnyel gazdagodhattak az álomutazáson, és úgy döntöttek, a való életben is megpróbálják egymással.

Végig önmagát adta

A fiatal nőt, Zsuzsit megkerestük a műsor végeztével, aki megosztotta a Haonnal, nagyon jól érezte magát a forgatások alatt. Egy igazi kalandnak lehetett a részese, alapvetően is közvetlen személyiségnek vallja magát, de a Házasodna a gazda után úgy érzi, még inkább nyitottabb az új dolgok irányába. 

Kijelenthetem, hogy összekovácsolta a családot is, hiszen több rokonom is felhívott azzal, hogy láttak a tévében és nagyon büszkék rám

– emelte ki. Hozzátette, végig önmagát adta, és örül annak, hogy megmutathatta, mi az, amit ő valójában képvisel.

Forrás: RTL.HU

Vajon egy párt alkotnak?

A debreceni Zsuzsi érdeklődésünkre elmondta, a műsor után folytatták Kevinnel a kapcsolatukat, a férfi Debrecenbe is ellátogatott, de végül úgy döntöttek: a korkülönbségből és az életkorból adódóan barátként folytatják tovább. 

– Nem vetettük el, hogy a jövőben ez változni fog, tartjuk a kapcsolatot, de most mindkettőnknek a saját dolgaira kell koncentrálni – mondta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában