Hajrá, Ági!

2023.11.15. 10:18

Bájos hajdú-bihari vegyészlány lehet az ország legszebbje

Kiss Ágnes egyedüli hajdú-bihariként vesz részt a World Top Model Hungary országos döntőjében.

Haon.hu

A hajdú-bihari induló, Kiss Ágnes

Forrás: World Top Model Hungary 2023

Hajdú-bihari indulója is lesz az idén Magyarországon is debütáló World Top Model Hungary nemzeti döntőjének, melynek jelmondata: Tisztelet a nőknek!

Mint azt Trejtnar Anita versenyigazgató a Haonnal közölte, a hajdú-bihari Kiss Ágnes már több szépségversenyen is sikeresen is részt vett, az idei döntőben ezúttal modellként mérettetheti meg magát 20 lány között. A résztvevők téli kollekciót, fürdőruhát, valamint kis- és nagyestélyit is öltenek majd a színpadon. A programot emellett sztárfellépők is színesítik, zenél például a hazánkban élő olasz énekes, Erox Martini, a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller, de Horváth Orsolya hegedűművész és a Super Troupers is ott lesz a gálán.

Kiss Ágnes a bemutatkozása szerint 24 éves, 4 éve vegyészként dolgozik, de korábban 7 évig kézilabdázott igazolt sportolóként. A januári Velencei Karnevál Szépe versenyen elnyerte a legjobb színpadi jelenlétnek járó díjat, júliusban pedig a balatonlellei Miss Olympians Beach királynője volt. 

Legfőbb célom, hogy a szakmámban és a szépségiparban egyaránt sikeres legyek, továbbá, hogy egy rangos eseményen egyszer Magyarországot képviselhessem

– tette hozzá a lány.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában