Helyi bulvár, celeb

2023.11.05. 12:42

A mai lányok kiherélik a fiúkat, mondja a debreceni színésznő

A fiatalok párkapcsolati szokásairól beszélt Fésűs Nelly.Joshi Bharat műsorában.

Haon.hu

Fésűs Nelly

Forrás: MW-archív

Joshi Bharat, Egy férfi és egy nő című műsorában mondta el Fésűs Nelly, mi a véleménye a közösségimédia-felületek által felgyorsított világról és mit gondol, ez a jelenség miként befolyásolja a fiatalok esélyeit egy jól működő kapcsolatra, számolt be a Ripost.

Én a nagyobbik lányomat neveltem egyfajta értékrend szerint, de ma már azt tapasztalom, hogy nem engedik a fiúkat udvarolni. Éppen ezért a fiú nem is dolgozik meg a lányért és készen kapja

– mondta a debreceni születésű színész-énekesnő a Rádió Bézs stúdiójában.

– Utálom azt mondani, hogy bezzeg az én időmben, de emlékszem rá, hogy amikor én fiatal lány voltam, vagyis tegnapelőtt, ha egy fiú elkérte a számomat, csak annyit mondtam: 06 20… Ő nyilván írta volna tovább, de én türelemre intettem és közöltem vele, hogy már egyre szűkítettem a három szolgáltatót, és idővel megkapja az összes számot.

Az a fiú, akinek meg kell dolgoznia egy lányért, sokkal jobban fogja becsülni azt, akivel együtt van, mint azt, akit készen kapott. Azt mondom, hogy a mai lányok tulajdonképpen kiherélik a fiúkat

 - fogalmazott élesen a színésznő, aki reméli, hogy az ő lányai szívét egy-egy olyan fiú hódítja majd meg, aki nem egy „kész” lányra, hanem egy önálló és egyedi gondolkodású csodára vágyik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában