Ásó, kapa, nagyharang

2023.09.06. 20:14

Összeházasodott Sass Dani és gyermeke édesanyja, Orsi – videóval

Sass Dani, a hajdúszoboszlói kötődésű gasztroblogger Instagram-oldalán úgy fogalmazott: 2022-re tervezték az esküvőt, de Lili szeretett volna velük ünnepelni.

Nagy Emese

Csak úgy sugárzik a boldogságtól Sass Dani és Orsi

Forrás: Sass Dani Instagram-archív

Sass Dani és felesége, Orsi megközelítőleg hat éve alkot egy párt. Ahogyan arról két éve beszámoltunk, a főzés szerelmese Cipruson kérte meg szerelme kezét, aki habozás nélkül igennel válaszolt. A lánykérést követően Dani megosztotta velünk, az egymásra találásuk évében nagyon sokat utaztak. 

hajdúszoboszló, sass dani, esküvő, házasság
Forrás: Sass Dani Instagram-archív

– Jól tudtam, ha eljön az idő, akkor biztosan valami szép helyen kérem meg a kedvesem, Orsi kezét – fogalmazott két éve a Haonnak a szoboszlói gasztroblogger, akinek tavaly júliusban született meg a kislánya, Sass Lili.

A nagy napunk három percben. 2021-ben eldöntöttük, hogy összeházasodunk. 2022-re terveztük, de Lili szeretett volna velünk ünnepelni, így megvártuk. 2023-ban aztán eljött a mi napunk, ami innentől kezdve mélyen beleivódik az emlékezetünkbe. Annyira izgatottak voltunk egész nap, hogy talán nem is tudtunk minden pillanatban teljesen jelen lenni, így most végtelenítve nézzük mi is a saját filmünket

– osztotta meg gondolatait Instagram-oldalán Sass Dani. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában