:o

2023.08.30. 20:47

Bokszkesztyűt húz a debreceni influenszer, Megyeri Csilla

Ringbe száll Megyeri Csilla, hogy megmutassa, öklei is olyan erősek, mint a személyisége.

Nagy Emese

Számára hatalmas szerelem lett, és úgy véli, ez így is marad sokáig

Forrás: Megyeri Csilla Instagram-oldala

Ringbe száll a debreceni kötődésű Megyeri Csilla, ugyanis az egyik hazai kereskedelmi csatornán láthatjuk a közeljövőben bokszolni – jelentette be szerda este Instagram-oldalán.

Mint tudjuk, Csillának az idei Campus Fesztivál nemcsak élményeket, hanem egy nagy adag fejfájást is szerzett. Mint az korábban is megírtuk, a cívisvárosi többnapos bulin botrányba keveredett, ám most fordult a kocka. 

Ugyanis megmutathatja az országnak, minden következmény nélkül, hogy az ökle nem csak a szelfi készítésre alkalmas: földre teperheti az ellenfelét akár egy ütéssel is.

Jöhet bármilyen rosszindulat

– Az erős emberek nem egyszerűen úgy születnek, őket az élet nehézségei kovácsolják azzá. Mentálisan és emocionálisan növekednek, egy-egy nehézség után emelt fejjel állnak és mennek tovább, és erősségüket nem tudják megtagadni. Mindegy min mennek keresztül, ők túlélik. Igazi harcosok. Azt hiszem, hogy „büszkén” mondhatom, hogy én is ezt a „csapatot” erősítem. Menni, elesni, felállni, újra! Menni, elesni, felállni – és jöhet bármilyen rosszindulat – cunami, ezek mind-mind csak minket szolgálnak, értünk vannak, és erősebbé és erősebbé tesznek – fogalmazott Instagram-oldalán.

Mint írja, az élet most ezt a feladatot gördítette elé, és ő elszántan veszi az akadályt. Kiemeli, annyi mindent írhatna még, de reméli, általa többen megszeretik a szóban forgó sportot, ami akár többek között önvédelmi, alakformálás céljából is tökéletes. Számára hatalmas szerelem lett, és úgy véli, ez így is marad sokáig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában