Újabb részletek

2023.07.28. 14:37

Folytatódik a botrány: megosztották a „a teljes sztorit” Megyeri Csilla megveréséről

Haon.hu

Forrás: Megyeri Csilla Instagram-oldala

A másik fél részéről is egyre több hozzászólás érkezik, mióta Megyeri Csillát megverték a debreceni Campus Fesztiválon, már az is felmerült, hogy több millió forinttal tartozik azoknak, akikkel szóváltásba keveredett – olvasható az Origo beszámolójában.

Most a debreceni kötődésű Megyeri Csillát megverő férfi ismerőse tette közzé „a teljes sztorit” a Facebookon, egy zárt bulvárcsoportban. Szerinte a férfi Csilla egyik barátnőjének az exe volt, akinek már új felesége van – ezt a barátnő és az őt támogató Csilla nem tud elviselni.

– Csillában volt elég drog meg pia – mint mindig –, hogy elkezdjen megint provokálni. A csaj nem hagyta magát, de kezdetben nem volt semmi, szétszedték őket. Majd a csaj elment, Z. visszament valamiért, de
Csilla úgy érezte, hogy még folytatni kell ezt a dolgot, így jött a további provokáció, majd a pofon. Nem, nem mondom, hogy helyes viselkedés (...) de nem értem, miért kell beleszólni a másik magánéletébe, főleg úgy, hogy nem is ő az érintett, hanem a barátnője – írta a csoport egyik felhasználója.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában