Nagy Bogit kérdeztük

2022.12.06. 19:26

A bájos újvárosi énekesnő elárulta, mikorra tervezi az esküvőt

Nemrégiben alakult meg Nagy Bogi saját zenekara is, sőt már az első önálló koncertjükön is túl vannak.

Forrás: Facebook / Nagy Bogi

A balmazújvárosi Nagy Bogit anno Az ének iskolája című tehetségkutatóban ismerte meg az ország. Az énekesnő azóta már érett nővé vált, sőt menyasszony is lett belőle. Számos produkcióban feltűnt, például A Dal 2019-ben is indult az Holnap című zenéjével, melynek a szövegét Molnár Ferenc Caramel énekes és dalszövegíróval jegyzik közösen.

Tavaly zsűritagként debütált a Duna Televízió képernyőjén a Csináljuk a fesztivált! című zenés showműsorban. Az idei, második évadban is felkérték erre a szerepre, az első adás már le is ment december 3-án, szombaton a közmédia csatornáján.

Bogit a Haon többek között arról is kérdezte, hogy a sok teendője mellett az újonnan megalakult Nagy Bogi Live zenekarára hogyan jut ideje, emellett mesélt kicsit az első önálló koncertjükről is, aminek a budapesti Barba Negra színpada adott otthont.

– Nagyon izgultunk a fellépés előtt, ugyanis idén április-május körül alakultunk. Féltünk, hogy nagy falat lesz egy fővárosi koncert, de szerencsére a lehető legjobban sikerült. Izgultunk, hogy működjön a technika, illetve legyen elég ember. A zenekar egy hatalmas logisztika, kezdve azzal, hogy a csapat Debrecenben, én pedig Budapesten élek – fogalmazott Bogi.

Hangsúlyozta:

12 éves kora óta van képernyőn, de valahogy a Nagy Bogi Live akkorra szerelemprojekt volt számára, hogy mindig remegő lábbal áll színpadra.

A fellépésről még elmondta, nagyon jó visszajelzés volt a zenekarnak, hogy a énekelték velük együtt a dalokat, valamint, hogy a lírai műveket átalakították fesztivál hangulatúra, így sokan táncra is perdültek.

A zenekar tagjai, balról: Posta Tamás (basszusgitár), Káposztás Bálint (szólógitár), Nagy Bogi, Marosán Imre (dob) és Bíró Rómeó (billentyű)
Forrás: Facebook / Nagy Bogi

A zenekar jövőbeli tervei közt szerepel egy lemez, de folyamatosan dolgoznak az első daluk megjelenésén. Bogi a Haonnak elárulta, hogy

párjával, Nyári Marcellal tervezik az esküvőt, van esküvőszervezőjük, úgyhogy kézben tartják a dolgokat. Eredetileg a jövő nyarat tűzték ki a lagzira, de hangsúlyozta, benne van a pakliban, hogy csúszik egy évet az esküvő.

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában