Money or Love – Fogadj a szerelemre!

2022.09.15. 14:47

A Karib-szigetekig ment a szerelemért az újfalui srác – Vagy valami egészen más a célja?

A Money or Love – Fogadj a szerelemre! című napi dating show-ban tíz fiatal küzd meg egymással és érzéseivel a pénzért és a szerelemért.

Forrás: TV2

Érzelmi hullámvölgyekből, vitákból, taktikából és randikból nincs hiány a Super TV2 vadonatúj produkciójában, a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című napi dating show-ban. Szeptember 4-én vette kezdetét a kaland, elsőként öt lány és öt fiú költözött be a Money or Love helyszínére, hogy megtalálják az igaz szerelmet, vagy épp másokat becsapva milliókkal tömjék meg a zsebüket.

Romantika és odafigyelés

A szereplőknek nincs egyszerű dolguk, ugyanis nem tudhatják, a választottjuknak, vagy éppen a lelki társuknak mi járhat a fejében. Egy biztos, a párkeresőknek amellett, hogy randizniuk kell, számos játékos feladaton is oda kell tenniük magukat, hogy megmutassák, elszántak és komolyan veszik a játékot. Lassan két hete, hogy elkezdődött a show, és a nézőknek nincs okuk panaszra: már most vannak olyanok a srácok közt, akikben bizony fellobbant a szikra.

Kiss Ádám, aki vallja, ő a romantika és odafigyelés mestere, mindent megtesz, hogy meghódítsa Zsófit, a dívát. Igaz, nem tudni, mit forral a fejében: valóban a szerelmet keresi, vagy csak egy biztos párt akar maga mellé, hogy végül megkaparinthassa a 10 millió forintot?

Ez még kérdéses, ám a sármos férfi azt nem tudja tagadni, hogy nagyon tetszik neki a szőke szépség, hisz akármikor ránéz, szeme rögtön csillogni kezd.

Forrás: TV2

A lányok és fiúk jelenleg még külön élnek, de ismerve a hasonló műsorokat, az sem kizárt, hogy rövid időn belül egy villában hajthatják álomra fejüket. Új beköltözők és váratlan fordulatok is felpörgetik majd a Money or Love szereplőinek életét, de addig is drukkoljunk Ádámnak, sikerüljön meghódítania Zsófit, aki erős jellem, ám láthatóan örülne, ha megtalálná az igazit.

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában