X-faktor

2021.12.22. 19:09

Saját dallal lett az első

Megérdemelte Alee a győzelmet – mondta Hollósi Máté egykori X-Faktor-versenyző.

Forrás: Szabó Gábor-archív

Véget ért a 2021-es X-Faktor, a három döntős közül Alee vihette haza a nyertesnek szánt 12 millió forintot. Ferenczi Kamilla és Kocsis Paulina is odatette magát az utolsó adásban, mindkettőjüknek állva tapsolt a közönség, ám a dobogó legfelső fokáról lecsúsztak. Hollósi Mátét telefonon értük el a műsor után, aki szintén részt vett az idei tehetségkutatóban. Igaz, a debreceni származású fiatalember nem jutott el az élő show-ig, viszont a táborban közelebbről volt lehetősége megismerni a jubileumi évad legjobbjait. Érdeklődésünkre elmondta, figyelemmel követte a műsort, és nagyon örült, hogy a fiatal rapper lett a győztes. 

H

Forrás: Hollósi Máté-archív

– Úgy vélem, Alee megérdemelten nyert, viszont a két lánynak is fantasztikus hangja van, így nem lettem volna akkor sem szomorú, ha más lesz a végkifejlet. Mindhárman másban kiemelkedőek, viszont az mindig jó pont, ha valaki saját dallal érkezik. Szerintem ez is hozzájárult ahhoz, hogy ő kapta a legtöbb szavazatot – fogalmazott a Naplónak nyilatkozva Hollósi Máté. 

 

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában