Gyógyulófélben

2021.11.11. 14:12

Kowa a Covidról: „Két oltás ellenére is húzós volt”

A Kowalsky meg a Vega frontembere megfertőződött és magas lázzal küszködött, emiatt jó néhány koncertet halasztaniuk kellett.

20200903 Budapest Raktárkoncert Kowalsky meg a Vega fotó: Czerkl Gábor (CZ) Bors

Fotó: MW-archív

- Szépen lassan túl vagyunk rajta – mondta Balázs Gyula annak kapcsán, hogy a zenekar stábjából többen is elkapták a koronavírust az elmúlt napokban. Az énekes az utóbbi hetekben a házasságát sújtó problémák miatt került reflektorfénybe, miután a felesége a Borsnak elárulta, hogy Kowa elhagyta a családot. A zenész erre a közösségi oldalán reagált, és bejegyzésében leszögezte, bár a kapcsolatuk valóban zátonyra futott, négy közös gyermeküket soha nem hagyná el.

Miután elült a magánéleti vihar, szélsebesen terjedt el a hír, hogy az énekes megbetegedett. Napokig magas lázzal küzdött, majd nem sokkal később a zenekar közvetlen környezetében többen megfertőzödtek. A csapat egészséges fele azonban a kényszerpihenő ideje alatt sem tétlenkedett, így a debreceni stúdióban nem álltak le az új dal munkálatai – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">olvasható a Kowalsky meg a Vega Facebook-oldalán.

Néhány koncertet azonban le kellett fújniuk, ennek kapcsán Kowa nemrég élő bejelentkezésben osztott meg néhány kulcsfontosságú információt a rajongótáborral.

– Nem maradnak el végleg a koncertjeink, hanem átkerülnek márciusra. Nagyon fontos számunkra, hogy megtartsuk őket. A megvásárolt jegyeket a későbbi időpontokban fel lehet használni, de a visszaváltás lehetőségét is megteremtjük – hangsúlyozta, majd hozzátette, hamarosan lejár a karantén ideje, ezért úgy készülnek, hogy napokon belül folytatják a koncertezést.

Ez jó hír többek között a debreceni közönségnek is, hiszen az előzetes tervek szerint a zenekar december 4-én a cívisvárosban lép színpadra, az év végét pedig egy nagyobb volumenű, ingyenes koncerttel fejelnék meg a fővárosban.

Szereplők kerestetnek

A járványhelyzet ellenére sem mondtak le arról az elhatározásukról, hogy november végén leforgatják a legújabb videóklipjüket – tudatta a frontember. A forgatás szabadtéri jeleneteihez fűződően hamarosan felhívást tesznek közzé. – Szeretnénk, ha minél többen jelen lennétek a forgatáson – üzente a rajongóknak.

Kerek születésnap

Hamarosan megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepli a Kowalsy meg a Vega. A rajongók ennek köszönhetően jövőre gyakran láthatják élőben a bandát, amely a 2022-es évet klubturnéval indítja, ezt követik majd a szabadtéri rendezvények és saját szervezésű koncertek, 2023 elején pedig egy nagy Aréna-bulival teszik fel az i-re a pontot.

A nagyszabású tervek ismertetése után arra is kitért, hogyan élte meg a betegségét. – Jól vagyok, jövő hét végére semmi sem állhat az utunkba, hogy élőben találkozzunk veletek. Azért húzós ez. Nekem a két oltás ellenére is húzós volt – zárta szavait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában