Nem állja útját a betegség

2021.10.11. 13:39

Küzdött és végül talpra állt a debreceni x-faktoros srác

„Életvidám lettem, megtanultam így élni, az unokáknak lesz mit mesélni” – áll a szövegben.

Hollósi Máté saját rappel érkezett a műsorba | Fotó: Hollósi Máté-archív

Elindult az X-Faktor jubileumi évada, és máris szurkolhatunk egy megyénkbeli versenyzőnek. Hollósi Máté, a 21 éves debreceni fiú saját szerzeménnyel, a Magamról pár sor című dalával lépett színpadra. Először a mentorok meglepődve kérdezték: ennyi idősen történt már veled annyi dolog, hogy bele tudod fogalmazni egy dalba? – Sajnos, valaki ilyen fiatalon meg tudja ezt csinálni – válaszolt Hollósi Máté, akinél 10 éves korában agydaganatot diagnosztizáltak.

Hollósi Máté saját rappel érkezett a műsorba | Fotó: Hollósi Máté-archív

A debreceni zenész a Napló megkeresésére elmondta, az orvosok nem sok reményt fűztek hozzá, de nagy volt benne az élni akarás: hosszú évekig küzdött, és végül képes volt felállni. – Ma már teljes életet tudok élni, persze járok kötelező vizsgálatokra, de ettől függetlenül boldog vagyok. Azért is jelentkeztem a műsorba, hogy a sorstársaimnak legalább ennyivel segítsek, hogy tudják, mindig van kiút, megéri harcolni – fogalmazott, hozzátéve, szeretné a jövőben kipróbálni magát több területen is, akár a pop vagy a punk műfajban.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában