Büszkék lehetünk!

2021.09.16. 14:11

Keszthelyi Vivien is szerepel egy jövőformáló nőkről szóló dokumentumfilmben

A produkcióban olyan hölgyek mutatkoznak be, akik a maguk területein úttörőnek számítanak.

20200115 Budapest Keszthelyi Vivien autóversenyző fotó: Czerkl Gábor (CZ) Bors

Fotó: MW-archív

Hat csodálatos nő mutatkozik be a német-amerikai Mirrorwater Entertainment filmstúdió hamarosan megjelenő dokumentumfilmjében, amelynek címe Wonder Women: Shaping the future, azaz „Csodálatos Nők: Formálni a jövőt”. A produkcióban szerepel Suzanna Randall német űrhajós gyakornok és asztrofizikus; Diamilette Quiles Alicea Puerto Ricó-i baseballjátékos; Anny Divya indiai repülőgép-vezető; Marie Rose, egy lazacot forgalmazó, alaszkai élelmiszeripari vállalat társtulajdonosa; valamint a magyar nézők legnagyobb büszkeségére Keszthelyi Vivien autóversenyző.

A szereplők egytől egyig erőteljes hatást gyakorolnak arra az iparágra, foglalkozásra vagy sportágra, amelyet képviselnek. Mindannyian olyan közegben alkottak maradandót és értek el kiemelkedő sikereket, amelyen belül a nők erősen alulreprezentáltak. A filmből kiderül, mekkora utat jártak be, amíg idáig eljutottak és mindeközben milyen nehézségekkel küzdöttek meg. Azt is megtudhatjuk, reményeik szerint milyen jövőt hagynak maguk után a következő generációk számára.

Az alkotók ígérete szerint a premierre már nem kell sokat várni, még ebben az évben megtekinthetjük a dokumentumfilmet.

A debreceni születésű Keszthelyi Vivien húszévesen elmondhatja magáról, hogy háromszoros túraautó bajnok, az Audi Sport Racing Academy tagja, minden idők legfiatalabb női versenyzője a nemzetközi GT4-es bajnokságok történetében, aki dobogós helyen zárta a szezont. Idén rajthoz állt a Forma-3-as Euroformula (Euroformula Open) elnevezésű bajnokságban a Motopark csapat színeiben. A Portugáliában rendezett első versenyhétvége három futamából kettőt pontszerző helyen fejezett be. A második versenyen, a franciaországi Paul Ricard pályán is sikerült pontot szereznie, a következő versenyen, a belgiumi Spában már mindhárom futamon pontot szerzett, ezzel eddigi legjobb eredményét érte el. Júliusban a Hungaroringen rendezett versenyen ismét két pontot szerzett.

A lóerők az aszfalton kívül is fontos szerepet töltenek be a fiatal autóversenyző életében, hiszen imád lovagolni. Párja David Schumacher, a volt Forma-1-es pilóta, Ralf Shcumacher fia.

Keszthelyi Vivien nemrég megosztott egy rövid előzetest a közösségi oldalán, így a rajongók és érdeklődők betekintést nyerhetnek a készülő dokumentumfilmbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában