örök emlék

2021.08.25. 18:26

Sztáresküvőn vezetett ceremóniát a balmazújvárosi szertartásvezető

Szabó-Nagy Rita szertartásvezető is jelent volt az álomesküvőn.

Fotó: Szabó-Nagy Rita-archív

Az országosan ismert Gyuricza Dóra és Rácz Jenő Michelin-csillagos séf álomesküvőjére volt hivatalos Szabó-Nagy Rita, a balmazújvárosi szertartásvezető. Az a megtiszteltetés érte, hogy a közelmúltban ő vezethette a szerelmesek esküvőjének ceremóniáját, ami a megyénkbeli fiatal nő számára is örök emlék marad.

– A pár Biriben fogadott egymásnak örök hűséget, ahol az elmúlt években nem egyszer megfordultam a munkám során, így az ottani rendezvényszervező már ismert, így kerültem a jelöltek közé. Egyik nap délelőtt csöngött a telefonom, kellemesen elbeszélgettem a szerelmesekkel, majd délután közölték, szeretnék, ha én lennék a szertartásvezetőjük. Mondanom sem kell, mennyire örültem, azért ez nem egy mindennapi dolog, viszont egyáltalán nem izgultam, a nagy napon minden szuper volt. Mindvégig kedvesek és közvetlenek voltak, minden a tervek szerint haladt, az anyakönyvvezetővel is teljes összhangban voltunk. Ez volt munkásságom csúcspontja, amire úgy érzem, méltán lehetek büszke – jegyezte meg.

NE

Borítókép: Szabó-Nagy Rita szertartásvezető (balról) és az ifjú pár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában