Campus Fesztivál 2021

2021.07.27. 15:08

A celebek is élvezték a bulit

Több ismert arccal találkozhattunk a Campus Fesztiválon.

20210724 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Campus fesztivál. Fellépett a Welhello. képen: Karácsony Tamás - Fluor Tomi

Fotó: Napló-archív

Véget ért a Campus Fesztivál, ahol idén több mint 87 ezren buliztak; köztük több ismert arc is felbukkant. Mint tudjuk, a mostani nyári szezonban nem sok alkalmuk volt a celebeknek sem arra, hogy kiengedjék a fáradt gőzt, így a debreceni többnapos fesztivál tökéletes választás volt számukra is. Zimány Linda modellel, műsorvezetővel is találkozhattunk a Wellhello-koncerten, aki a fergeteges buli után több képet is posztolt Instagram-oldalán, amiken egyértelműen látszik, nagyon jól érezte magát a cívisvárosban. Színészek, ismert műsorvezetők, sportolók egyaránt részt vettek az eseményen. A tinédzserek által kedvelt Kovács Dávid influenszer sem hagyta ki a partit, aki a bulikon előszeretettel pózolt kedvenc szettjeiben – erről később közösségi oldalán fotómontázst posztolt.

Természetesen a megyénkbeli sportolók is képviseltették magukat, a futballisták közül Dzsudzsák Balázs, Sós Bence és Varga József is megfordult a fesztiválon. Továbbá a megyénkbeli sportoló lányok is szép számban jelen voltak, többek között Kovács Anna, Tóvizi Petra, Korsós Dorina és Petrus Mirtill látogatott ki a Campusra.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában