új klip is érkezik

2021.06.29. 18:15

Gőzerővel veti bele magát a nyárba a Face x Bro

Hamarosan új dallal érkezik a Face x Bro együttes, akiket a Campus Fesztiválon is hallhatunk.

Fotó: Face x Bro-archív

A Face x Bro formáció tagjainak már nem kell sokat várniuk, hogy végre fejest ugorhassanak a nyárba. Számukra sem volt egyszerű az elmúlt egy év, de nagyon bizakodóak, hamarosan eljön annak is az ideje, hogy a legújabb szerzeményüket megmutassák a nagyközönségnek. Craciun Richárd, a balmazújvárosi kötődésű frontember elmondta a Naplónak, rövidesen új dalokat hallhatunk tőlük.

Fotó: Face x Bro-archív

A Levegő nélkül című alkotásuk várhatóan július közepén érkezik, klipjét festői helyszínen, Tihanyban forgatták. – Amikor csak lehetséges, próbálunk, mindent megteszünk azért, hogy felkészülten álljunk színpadra és egy igazán ütős, szórakoztató műsorral kápráztassuk el a közönséget. Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hiszen idén is fellépünk a Campus Fesztiválon, ami mindig nagyon jó hangulatú szokott lenni. Azonban előtte sem tétlenkedünk, ugyanis július elején megmutatjuk a kedvenc dalainkat a debreceni Ifiház udvarán – fogalmazott.

NE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában