talajtakarás

2021.03.04. 16:05

Bódi Sylvi: „Úgy örültem, mint majom a farkának”

A modell ismét hosszú Facebook-posztban taglalta a kertépítés szépségeit.

Fotó: Bódi Sylvi / Facebook

„A talajtakarásnak úgy örültem, mint majom a farkának”

- ezekkel a szavakkal kezdte friss bejegyzését Bódi Sylvi, amely akár egy kertépítős napló új fejezetének is tekinthető.

A debreceni születésű modellről jól tudjuk, hogy imád a saját vidéki telkén szorgoskodni, amely nemcsak a kerti munkákban merül ki, ugyanis Sylvi attól sem riad vissza, hogy szerszámokhoz nyúljon, ha a ház tatarozásáról van szó. Legutóbb már mi is beszámoltunk a kertépítésről adott hosszú bejegyzéséről, a történet azonban korántsem ért még véget. A modell ismét egy kerti beszámolóval jelentkezett, amelyben látszólag nagy hozzáértésről tett tanúbizonyságot, sőt a föld megművelése még az írói képességeit is felszínre hozta.

„Nem tetszett nekem a kirepedezett föld látványa... Számomra elszomorító volt. Olyan érzésem volt, hogy olyan ez, mintha a föld testén sebek lennének. Kiszolgáltatottnak tünt, s szinte kért, hogy fedjem be” – írja Sylvi, aki a látottak után elhatározta, saját ágyásainál is beveti a talajtakarás praktikáját, ugyanis – ahogy ő is mondja – az erdő földje is azért friss és tápanyagokban gazdag, mert állandó takarásban van a természet által.

A szalmás és a faaprítékos módszerek kipróbálása után úgy tűnt, Sylvi veteményese csodás burjánzásnak indult, így köszönte meg a belé fektetett időt és energiát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában