hamarosan premier

2021.02.23. 13:18

Szerelmi csalódásról írt dalt Dánielfy Gergő és Rácz Gergő

A fiatalok Elrontottam címmel jelentetnek meg közös zenét.

Dánielfy Gergő (balról) és Rácz Gergő az Elrontottam klipjének forgatásán | Fotó: Gőz Márton-archív

Fotó: Gőz Márton-archív

Március elején debütál Dánielfy Gergő és Rácz Gergő első közös dala, az Elrontottam. A debreceni énekes a Naplónak a dal előzményeiről beszélt. – Írtam egy demót, amit elküldtem Gergőnek, ekkor még nem ismertük egymást, csak hallásból. Nagyon megtetszett neki, amit küldtem, elkezdtünk gondolkozni, majd megírtuk együtt a dalt szövegét és zenéjét. Azt érzem, hogy a klip is jó lesz, a zene pedig nagyon fülbemászó – mondta Dánielfy Gergő. Az Elrontottam egy szerelmi csalódásról szól, tulajdonképpen egy vallomás. – Ha meghallja a dalt az illető, akkor megérti, hogy elrontottam, sajnálom és azt kívánom neki: legyen boldog. Nem szubjektív formában fogalmaztuk meg, mindenkihez szól – vallja a debreceni énekes, aki korábban nem ismerte személyesen Rácz Gergőt, a 2020-as Dal győztesét, mégis hamar egymásra hangolódtak.

Dánielfy Gergő (balról) és Rácz Gergő az Elrontottam klipjének forgatásán | Fotó: Gőz Márton-archív

– Amikor elküldtem Gergőnek a demót, már első nap másfél órát beszéltünk telefonon. Meséltünk egymás életéről, ki hogyan élte meg a saját történeteit és miről is szól nekünk ez a dal. Nagyon jó beszélgetés volt és nagyon imádtam a munkafolyamatot is. Rögtön egymásra találtunk, bármiről tudunk beszélni, olyan, mintha régóta barátok lennénk – mondta. Az új dalhoz egy zsánerklipet forgattak Budapesten, a videót Dánielfy Gergő rendezte. – Egysnittesre akartam csinálni a videót, Gergőnél van egy vágás és még egy a legvégén, a dupla refrénnél. Érdekes az, hogy amilyen felgyorsult és zajos a mai világ, ez a klip pont az ellentétét adja. Fokozatosan épül fel a történet a videóban – tudatta. A cívisvárosi énekes hálás azért, hogy ez a projekt összejött. Ismét rájött arra, milyen jó emberek veszik körül, akikkel maximálisan megbíznak egymásban.

KD

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/danielfy-gergo-meghuzta-a-kocsijat-de-azert-valami-jo-is-tortent-vele-5024215/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában