gasztro

2020.12.08. 12:49

Kalandként fogta fel A Konyhafőnököt Bódi Sylvi

A debreceni származású modell hétfő este búcsúzott a gasztroreality további küzdelmeitől.

Fotó: Facebook / Bódi Sylvi

Újabb versenyző köszönt el a hét első napján az RTL Klub főzős gasztroshow-jától: szoros csatát követően eldőlt, hogy a debreceni születésű Bódi Sylvit nem láthatjuk többet A Konyhafőnök VIP idei szezonjában. A veszélyzónába az Éjjel-nappal Budapestből ismert Varga Miklóssal együtt került be a szépségkirálynő, de a zsűri végül Varga mellett döntött.

Bódi Sylvi saját közösségi oldalán hosszú bejegyzésben köszönte meg rajongóinak a támogatást, illetve megosztott néhány általános gondolatot is a versennyel kapcsolatban.

„Köszönöm, hogy ilyen sokan szorítottatok nekem! Nagyon sok kedves hozzászólást és üzenetet kaptam Tőletek. Sokan szomorúak is vagytok, hogy már nem folytathatom a küzdelmet… Ne búsuljatok emiatt, hiszen én sem teszem ezt!”

- írta a szépség, aki nem fogyaszt húsos ételt, ám a műsorban többfélét is elkészíthetett. Végül tizenegyedikként esett ki a harmincfős mezőnyből, mely vegetáriánusként szerinte nem rossz eredmény. Bódi Sylvi hozzátette, jó kis kaland volt számára a műsor, sokat tanult, új barátokat szerzett.

A modell azért örül neki, hogy azóta egy kicsit lazábbra vehette a konyhai munkát, és visszatérhetett az élményfőzéshez. „Csak hálát érzek a szívemben, s alig várom, hogy az újonnan tanult fortélyokat alkalmazva főzhessek majd a családomnak, barátaimnak. Annak meg kimondottan örülök, hogy mindezt nem időre és presszió alatt kell majd tennem… Azért ez megnyugvás számomra…” – jegyezte meg, majd elárulta, hogy a forgatás alatt még a reggelijét is olyan tempóban készítette el, mintha időre kellett volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában