videóval

2020.10.20. 13:41

Úszás közben szólította meg Somát a belső hang

Spitzer Gyöngyi házasságkötéséről és az általa elindított jótékonysági akcióról is beszélt kedden a Mokkában.

Szeged, 20190717. Soma Mamagésa az Anna fürdőben rendezett Kultúr Fürdő vendége. Fotó: Frank Yvette (FY), Délmagyarország

Fotó: Délmagyarország-archív

A TV2 reggeli műsorának vendége volt kedden Spitzer Gyöngyi, alias Soma Mamagésa. A debreceni születésű előadóművész, életviteli tanácsadó többek között arról beszélgetett Mádai Vivien és Istenes László műsorvezetőkkel, hogyan késztette őt egy belső hang arra, hogy házasságot kössön párjával.

- Nekünk már megvoltak a gyerekeink, és én végig azt szajkóztam, hogy nem szeretnék házasodni. Amikor is a bányatóban úszva azt mondta a belső hang, hogy konkrétan szeptember 20-án meg kell házasodnod. Napra pontosan 7 hét volt addig – árulta el Soma, majd hozzátette, a hang azt is megosztotta vele, hogy

innentől párja a gyűrű felhúzásáig a bőréhez sem érhet hozzá, még egy ujjal sem.

Azonban nem csak ebben adott neki iránymutatást: az utolsó előtti könyve elkészítésében, valamint egy jótékonysági akció, a segitekegycsaladot.hu elindításában is segédkezett.

Soma utóbbiról elmondta, az érdeklődők az oldalon kiválaszthatják a családot, amelyiknek szívesen segítenének, majd meghatároztatják, hogy névvel vagy anonim módon szeretnének nekik adakozni. Az oldalról már több mint tíz családot levettek, akkora volumenű felajánlások érkeztek számukra.

A teljes beszélgetést itt lehet végignézni:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában