Bátor vallomás

2020.10.28. 11:59

Nagy Bogi testképzavarral küzd

Megható sorokat intézett sorstársaihoz az Instagram-oldalán.

Fotó: Facebook / Nagy Bogi

Komoly lépésre szánta el magát Nagy Bogi, amikor nemrégiben amellett döntött, hogy nyilvánosság elé tárja küzdelmét. Kendőzetlenül vallott testképzavaráról, valamint arról, hogyan hat ez az állapot az étkezési szokásaira, önértékelésére.

„Folyton azt látom, hogy mindenki tökéletes, én pedig állandóan ostorozom magam, hogy nem vagyok olyan. Étkezési zavarom van. Nem akarok enni. Küzdök magammal. Minden étkezés után bűntudatom van. Kényszeres falási rohamaim vannak”

– sorolta tiszteletreméltó bátorsággal, elsősorban azért, hogy megszólítsa sorstársait, és felhívja a figyelmet a sokakat érintő problémára.

A fiatal énekesnő azzal enyhítette fájdalmát, hogy belátta: segítségre van szüksége. Amint rájött, hogy mi történik vele, a szüleihez fordult, és közösen kerestek megoldást.

„De mi van a többiekkel? A velem egykorú fiatalokkal? Kérlek, ne akarj minden elvárásnak megfelelni. Nem éri meg. Csodálatos vagy. Az instagram csak egy felszín. A való életben fontosabb értékek vannak. Azokat keresd”

– biztatta mindazokat, akikkel egy cipőben járnak.

Követői egyhangúlag biztatták a balmazújvárosi énekesnőt, és biztosították arról, hogy semmilyen szégyellnivalója nincs.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

𝗡𝗮𝗴𝘆 𝗕𝗼𝗴𝗶 💙 (@bogcatubca) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában