rá sem lehet ismerni

2020.08.19. 15:18

Teljesen átváltozott Gubás Gabi egy mesefilm kedvéért

Épp forgat a debreceni születésű művész, a werkfotókon kétszer is meg kell nézni, valóban őt látjuk-e.

Fotó: Facebook / Gubás Gabi

Új magyar családi mozira válthatnak jegyet jövőre a nézők, már forgatják ugyanis az El a kezekkel a Papámtól! című játékfilmet, melyet Dobó Kata és Gulyás Buda rendez. A Lakner Artúr 1942-ben megjelent Édes mostoha című regényén alapuló egész estésben Gubás Gabi debreceni születésű színésznő is szerepet kapott, filmbéli karakteréről ő maga posztolt Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint a művész egy táborigazgatót játszik majd, aki „szigorú és kicsit habókos”, e két jellemző pedig viszonylag jól rezonál a karakterről készült képekkel, melyeket Gubás Gabi szintén közösségi oldalán tett közzé. A jelmezbe bújt színésznőre alig lehet ráismerni vastag, piros keretes szemüvege és a feltűzött, őszes árnyalatú parókája miatt.

Mint arra az Origo cikke rámutat, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készülő filmet – a forgalmazó közleménye szerint – nemzetközi produkciókhoz mérhető stábbal és technikai háttérrel forgatják. A zenékkel gazdagon átszőtt mű bemutatóját jövőre tervezik, a főszereplő pedig Csobot Adél lesz, aki most először mutatja meg mozifilmben is a tehetségét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában