fontos a napi rutin

2020.03.25. 16:19

Nem hagyja zene nélkül a rajongóit a Nyughatatlan

A Nyughatatlan a veszélyhelyzet ellenére sem nyugszik.

Fotó: Uzsák Tamás

A legtöbb zenekarhoz hasonlóan a rendkívüli helyzet miatt a debreceni Nyughatatlannak is el kellett halasztania tavaszi turnéját, azt viszont továbbra is fontosnak tartják, hogy rajongóik ne maradjanak zene nélkül. A Napló a részletekről az együttes frontemberét, Kovács Kornélt kérdezte.

A népszerű zenész elmondta, utolsó koncertjükön elfogyott a 2018-as Elszökött a nyár című albumuk, ezért az egész lemezt feltöltötték YouTube csatornájukra a Cash Only és a Földobom lemezeikkel együtt. A Naplónak Kovács Kornél arról is beszélt, hogyan alakulnak mindennapjaik a rendkívüli helyzetben.

– Nemrég egy amerikai autó-találkozó szervezője kért fel minket arra, hogy vegyünk részt a Maradj Otthon Fesztiválon, amire örömmel igent is mondtunk, bár részleteket még nem tudunk az eseményről. Várjuk, hogy a helyzet megoldódjon és minél előbb visszatérjen minden a régi kerékvágásba, de addig is betartjuk az ajánlásokat; bezárkóztunk és otthonról dolgozunk. Hetente egyszer-kétszer mozdulunk ki, akkor is csak bevásárolni megyünk – fogalmazott.

Fotó: Uzsák Tamás

A Nyughatatlan énekese szerint szükség van a napi rutinra, amiben van egy kis munka, egy kevés mozgás és nagyon fontos a szórakozás is. – Főzés közben például végig lehet hallgatni egy teljes lemezt, vagy az ismerősöket össze lehet toborozni egy videochatre, közben inni együtt egy sört. Azért fontos a napi rutin, hogy otthon tudjunk maradni, mert csak így leszünk túl ezen az időszakon. A tavaszi születésnapi turnénkat már lemondtuk, de rengeteg felkérés érkezett a nyárra, ezért le kell győznünk a vírust, mert vár minket egy fantasztikus nyár! – bátorította követőit a Nyughatatlan frontembere.

SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában