sikeresen felépült

2019.10.02. 21:49

Kowa hálás a szakembereknek

Kowa teljesen felgyógyult a nyáron zajlott műtétek után.

Fotó: Molnár Péter

A Kowalsky meg a Vega frontembere, Balázs Gyula július elején jelentette be a zenekar hivatalos Facebook-oldalán, hogy vesekő miatt meg fogják műteni. Az énekest Debrecenben operálták, amiről ugyancsak a legnépszerűbb közösségi oldalon számolt be a rajongóinak. A videóban elmondta: a beavatkozás sikeressége később derül ki. Viszont pár nappal később jó hírekkel örvendeztette meg rajongóit a frontember: mindent rendben találtak nála, így folytatódhatott a turné.

Számos koncertet adtak a nyár utolsó hónapjaiban is, köztük a Campus Fesztiválon is felléptek, és fergeteges hangulatot varázsoltak a Debreceni Egyetem tanévnyitó show-ján, a yoUDay-en is.

Most azonban nem egy újabb koncerthelyszínt jelentettek be közösségi oldalukon, hanem Kowa köszönetet mondott a debreceni szakembereknek, akik segítették a felépülését: „Elmondhatatlanul hálás vagyok a Debreceni Egyetem urológiai »mestereinek«! Dr. Flaskó Tibor tanár úrnak és segítőinek, elsősorban asszisztensének Évikének! Hosszú műtétsorozat végére értünk! Köszönöm!” – írta a képhez az énekes.

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában