épphogy lemaradt a dobogóról

2019.08.01. 07:46

Vincze Bogi, a kíváncsi szépség

A verseny után a karrierjére és az egyetemre szeretne koncentrálni.

Fotó: Matey István

A debreceni Vincze Bogi 16 éve hegedül hobbiszinten a Debreceni Lyra Szimfonikus Zenekarban, valamint másfél éve vágott bele a hastáncba, s most egy szépségverseny kifutóján láthattuk viszont.

A 23 éves lány részt vett a Miss Alpok Adria területi és Hajdúság Szépe versenyen Hajdúszoboszlón, az elmúlt hétvégén. Negyedik helyezettként pár ponttal maradt le a dobogóról, de a mosolygós barna hajú fiatal elmondta: nem nyerni ment a versenyre.

– A motivációmnak a kíváncsiságomat mondanám, mindig is nagyon érdekelt, hogyan működik egy szépségverseny, s próbát akartam tenni. Ugyanakkor úgy éreztem, eljött az ideje, hogy megmérettessem egy szépségközpontú világban – vallja Bogi.

„A versenyen fantasztikusan éreztem magam, nem volt klikkesedés, s az elején még ismeretlen lányokból később barátnők lettek”

– hangsúlyozta Bogi. Elmondta azt is: lehet, hogy jövőre szintén megpróbálja ezt a szépségver­senyt, de egyelőre a hivatására és a karrierjére szeretne koncentrálni.

Múlt héten derült ki, hogy felvették a Debreceni Egyetem „Komplex rehabilitáció” mesterképzésére. Tervezi azt is, hogy szakmai továbbképzéseken vesz részt.

– Ha lesz lehetőség fotózásra, hoszteszmunkákra, s energiám is engedi, szívesen kipróbálnám ezeket. De nem zárkózom el semmitől, igyekszem minden lehetőséget megragadni – jelezte Bogi.

ND

Borítókép: Vincze Bogit a megyei önkormányzat elnöke, Pajna Zoltán is köszöntötte

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában