Magyarok Világszépe

2019.08.15. 08:48

Kislánykori álmát valósította meg a kabai szépség

– A szépségverseny által a személyiségem is sokat fejlődött – hangsúlyozta Zsani.

Negyedik alkalommal rendezték meg a Magyarok Világszépe versenyt, melynek utóbbi két királynője debreceni születésű szépség: Senánszky Flóra és Muszka Gréta.

Fásy Ádám, a szépségver­seny tulajdonosa kiemelte, több száz lány közül, több szűrőn válogatták ki a Magyarok Világszépe finalistáit. Az idei 18 döntős lány között a korábbi évekhez hasonlóan két hajdú-bihari fiatal is szerepelt, Debrecenből Lőrinc Vivien, míg Kabáról Kuhajda Zsanett. Augusztus 9-én, a finálé estéjén a miskolci Mikó Fanni fejére került a korona a Pesti Magyar Színházban, de senki nem távozott üres kézzel.

A szőke szépséget, Zsanit elértük a versenyt követően. Azt nyilatkozta a Naplónak, hogy nagyon sok tapasztalattal, maradandó élményekkel s új barátságokkal gazdagodott a felkészülési hetekben. Kislánykori álmát valósította meg, szerette volna ugyanis megméretni magát egy színvonalas versenyen, melynek célja kijutni a világversenyre.

– A döntőben négy különböző öltözékben vonultunk végig a kifutón. A nemzeti ruhás szett mellett koktél- és estélyi ruhában, valamint bikiniben is megmutattuk magunkat a szakmai zsűrinek – emelte ki a 23 éves fiatal, aki egyelőre még a verseny hatása alatt van, s nem tartja kizártnak, hogy jövőre ismét jelentkezzen.

Fotó: archív

A fiatal lány a cívisvárosban dolgozik bölcsődei kisgyermeknevelőként, és a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógy­pedagógiai Karán végzős hallgató. Szeretné azonban más területen is kipróbálni magát. – Mindenképp szeretnék a munkám és tanulmányaim mellett a szépség­iparban is több időt tölteni, így a jövőben igyekszem élni a lehetőségeimmel – mondta Zsani.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában