Campus Fesztivál

2019.07.19. 15:11

A szépségkirálynő is campusozik

Gréta a norvég DJ mostani koncertjét már fél éve várja.

Fotó: olvasói fotó

A 22 éves debreceni Muszka Grétát tavaly választották meg a Magyarok Világszépe királynőjének, de hiába él Budapesten már egy ideje, nyaranta a Campus Fesztivál a fix „otthoni” program, ugyanis ilyenkor minden barátjával tud találkozni.

– Mindhárom nap késő délután látogatok ki a fesztivál területére, viszont amit már év eleje óta várok, az a péntek esti Alan Walker-koncert. Számomra minden zenéje nagyon meghatározó, mivel az utazásaim alatt az ő zenéit szoktam hallgatni. Amikor Manilában, a Miss Intercontinental Fülöp-szigeteki döntő helyszínén a finálé utáni napfelkeltét néztem, nagyjából két órán keresztül hallgattam a szálloda erkélyén a norvég DJ-t. Sőt az egy-egy napos repülőúton is minden fel- és leszálláskor Alan Walker zenéje szólt a fülemben – mondta izgatottan a 2018-as királynő.

– Idén csak az első három nap megyek fesztiválozni, mivel vasárnap lesz a Magyarok Világszépe castingja, és emiatt már szombaton délután utazom vissza Budapestre – mondta el Gréta a Naplónak. A 22 éves lány egy éven keresztül tudhatta magáénak királynői címét. – A nyár második fele leginkább a felkészítő táborról, valamint a döntőről és a korona átadásáról fog szólni. Őszintén szólva, már nagyon várom a koronázást, a pillanatot, amikor kiderül, kinek a fejére kerül a fejdísz, s ki lesz az a lány, aki majd átélheti a világverseny adta élményeket – osztotta meg velünk lelkesen Gréta, aki mentorként lesz jelen a felkészítésen.

A válogató többfordulós lesz, de heteken belül kiderül, kik utaznak majd a táborba.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában