Félünk az öregedéstől

2019.05.30. 18:28

Klassz 53 évesnek lenni!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvártémákkal foglalkozó reggeli műsora, melyben sztárokat látnak vendégül, illetve életmódtanácsokkal is szolgálnak; ezúttal a debreceni születésű Spitzer Gyöngyit hívták meg beszélgetésre.

Fotó: Molnár Péter

A művésznevén jobban ismert Soma Mamagésa előadóművész, életszemléleti tanácsadó, valamint spirituális tanító május 29-én ünnepelte 53. születésnapját. Az adásban kifejtette: nem érti, miért nem trendi manapság megöregedni. – Mondhatnám, kortalan vagyok! – kezdett bele a művésznő. Hozzátette, a mai világban már minden cikinek számít, a súlyfelesleg, a ráncok s ezzel együtt az öregedés. – Az a trendi, ha örök fiatal maradsz. Amerika is erre épül, és ha nincs valakinek valamely testrésze megműtve vagy felfújva, azt lenézik. Félelem veszi körbe az öregedés fogalmát, mert nagyon sok negatívum tapad az időskorhoz – vélekedett Soma. Ő ezzel szemben nagyon örül, hogy ebbe a korba lépett, hiszen állítása szerint másképp gondolkodik, és kevésbé pazarolja felesleges dolgokra az energiáit.

Új tervek

A műsorban arról is szólt: igyekszik odafigyelni a testére, így mindennap kocog a kutyájával, reggelente jógázik, sőt úszni is eljár. – A belső ragyogás a kulcs, minden szépség onnan fakad, klassz 53 évesnek lenni! – hangsúlyozta Soma, majd a jövőbeli terveiről beszélt: – Ha összeadjuk a számjegyeket, akkor kijön a nyolcas, ami a végtelen, a mindenség és a kiteljesedés száma. Jövőre összehozunk 808 nőt, akiket egyensúlyba hozok, és a negatív energiákat elhessegetjük – számolt be Soma.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában