Az idő pénz!

2019.05.28. 11:32

A debreceni páros volt a megoldás

Debrecenieknek való kérdés döntötte el a pénz sorsát.

Fotó: TV2

Tavasszal elstartolt A Bank, a TV2 hazai fejlesztésű kvíz­show-ja. A műsorban két páros játszik, akik lehetnek szerelmesek, családtagok, barátok; a legfontosabb, hogy jól ismerjék egymást, és kölcsönös legyen a bizalom köztük. A Bankban az idő pénz! Ami igazán izgalmassá teszi, ahogy a tudás és a szerencse közelharcot vívnak egymással, az idő szorításában.

A játék első fordulójában két duó párbajozik egymással. A második fordulóban hat kérdésre válaszolva, hat perc alatt hatvan millió forintot is lehet nyerni. Az elsőben győzedelmeskedő pár egyik tagja kvízkérdésekre válaszol, eközben a másik versenyző a páncélteremben trezorokat nyit. A jó válaszok után nyitott trezorokban található összegek hozzáadódnak, rossz válasz esetén pedig levonódnak a nyereményből.

Egy utolsó lehetőség

A párbajban egy debreceni szerelmes pár jutott tovább, Sipi és Balázs. A lány a trezorokat nyitogatta a páncélteremben, míg a fiú kint maradt a műsorvezetővel, Stohl Andrással, a kérdésekre válaszolni. Ám a lány keze hiába volt szerencsés és nagy összegeket nyitott, Balázs nem tudta a válaszokat. A végső, mindent eldöntő kérdésnél viszont megtört a jég. Négy felsorolt étel közül a hungarikumot kellett megnevezni. A debreceni páros kolbász is szerepelt a válaszok között – sőt, az volt a helyes. Nagy nehezen megszületett a döntés, így meg is jelölte Balázs, később Sipi is a cívisvárosi finomságot, így közel kétmillió-kétszázezer forinttal fosztották ki a bankot.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában