Mozdulj, Debrecen!

2023.10.20. 15:01

Mozdulj a Szent Lászlóval! – kétnapos versenyen mérettetik meg magukat a debreceni iskolások

Haon.hu

Mozdulj a Szent Lászlóval! címmel kétnapos, az egészséges életmód népszerűsítésére hivatott versenyt rendez a Szent László Görögkatolikus Gimnázium és Technikum október 24-25-én, mely esemény a Mozdulj, Debrecen! iskolaprogramhoz kapcsolódik – olvasható Debrecen önkormányzatának közlésében.

Az eseményen összesen 20 csapat – debreceni általános iskolák és gimnáziumok 7-8. évfolyamos tanulóiból álló, iskolánként 10 fős csapatok – vesznek részt a két nap alatt lebonyolítandó összesen 4 selejtező fordulóban. A 12 legjobb csapat bejut az elődöntőbe, ahonnan az első 6 csapat kerül a verseny döntőjébe. Ez utóbbi megmérettetéseket 2024. április-májusában rendezik majd.

Az elődöntő megnyitója október 24-én, kedden 9 órakor lesz a Szent László Görögkatolikus Gimnázium és Technikum tornacsarnokában, ahol köszöntőt mond, Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, Seszták István, a Hajdúdorogi Főegyházmegye főhelynöke, valamint Hámori Éva, a Szent László Görögkatolikus Gimnázium és Technikum intézményvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!