Bulvár-celeb

2024.02.19. 22:55

Begyógyszerezhette, hogy megerőszakolhassa saját lányát a többgyerekes apa

Szexuális erőszak miatt nyomoznak a rendőrök, emiatt vettek őrizetbe a napokban egy sarkadi férfit.

Akit átvertek, a megaláztatás és a szégyenérzet miatt már gyakran nem is fordul a hatóságokhoz

Forrás: Shutterstock

Szexuális erőszak miatt folytat eljárást egy férfi ellen a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya. A gyanúsított a bűncselekményt a jelenlegi adatok szerint egy személy sérelmére követte el, és kihallgatása során elismerte annak elkövetését.

A rendőrségen azt is közölték, hogy a férfit február 12-én vették őrizetbe, majd kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a vádhatóság indítványára elrendelt a bíróság. A folyamatban lévő eljárás részleteiről további információkat nem hoztak nyilvánosságra.

A nyomozási bíró február 14-én egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását, amelyet a főügyészség indítványozott - írja a beol.hu.

A Békés Vármegyei Főügyészségen ismertették, hogy a történtek, vagyis a tényállás felderítése folyamatban van, arról részletes tájékoztatást – az eljárás eredményessége és a sértett személyiségi jogainak védelme érdekében – nem tudnak adni.

A férfi letartóztatását a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélyére, a bizonyítékok elrejtésének, megsemmisítésének és a tanúk befolyásolásának veszélyére, továbbá a bűnismétlés veszélyére tekintettel kezdeményezték, és a nyomozási bíró elfogadta ezeket az indokokat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában