Krimi

2024.01.15. 20:21

Sokkot kaptak a látványtól a szomszédok: fiatal nő ugrott a halálba Kispesten

MW

Öngyilkos lett egy kispesti fiatal lány a Kisfaludy utcában

Fotó: Bors / Máté Krisztián

Még másnap is látszott a járdán a homokkal leszórt vérnyom ott, ahová egy fiatal lány esett vasárnap Kispesten, a Kisfaludy utcában. A helyiek szemtanúi voltak az öngyilkos lány újraélesztésének – írja cikkében a Bors.

Több lakó is akkor ért haza, amikor a mentők épp küzdöttek a fiatal lány életéért. Mint mondták: legalább 40 percig próbálták újraéleszteni a 26 év körüli lányt, de nem jártak sikerrel, a helyszínen meghalt. A szomszédok sokkot kaptak a látványtól.

 

A hetedikről ugrott le a fiatal lány 
Fotó: Bors / Máté Krisztián

Én úgy tudom, hogy a hetedik emeleten laktak, onnan az egyik ablakból ugrott ki a fiatal kislány

– mondta egy asszony.

„Éppen a közeli bevásárlóközpontban voltam vásárolni, onnan tartottam haza, amikor láttam egy rendőrt a ház előtt állni a járdán, majd nem messze tőle egy testet. Azonnal rosszul lettem, elfogott a szédülés és a hányinger. A szívem szakadt meg, amikor közelebb értem és láttam, hogy egy fiatal lány fekszik ott mozdulatlanul…” – idézte fel a borzasztó pillanatokat. 

Én amúgy sem akartam megközelíteni őket, de a rendőr is rám szólt, hogy kerüljem ki őket, úgy menjek be az épületbe. Ott kint csak ő állt, még a test sem volt letakarva. Bent pedig a lépcsőnél állt még egy rendőr, szerintem akkor érhettek ki. Én alig bírtam feljönni a lakásomba. Évekkel ezelőtt a férjemet láttam meghalni az utcán, most pedig ez a lány… Egyszerűen nem bírom feldolgozni ezeket

– mondta könnyes szemmel.

A lakást a rendőrök lezárták 
Fotó: Bors / Máté Krisztián

A lapnak egy másik szomszéd  is – aki a lakása ablakából követte az eseményeket –  beszámolt a látottakról:

„Én az ötödiken lakom, onnan láttam a mentősöket és a rendőröket. A betonon feküdt, sokan állták körbe szegény lányt. Láttam, hogy megpróbálják újraéleszteni. Negyven percig próbálkoztak, hogy visszahozzák, de már nem tudtak segíteni rajta. Nem néztem sokáig, mert én nem bírom ezt a látványt... Az esetről pedig csak annyit tudok, hogy a hetediken laktak, de azt, hogy mi miatt tette ezt, azt sajnos nem. Borzasztóan sajnálom a szüleit” – zárta szavait.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a mobilról is ingyenes 116-123-as lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában