Krimi

2023.07.27. 06:05

Eltűnt a csernelyi gyilkos tini édesanyja, a nagymama szörnyű dologra gyanakszik

A nő szerint a fiú anyja megismerkedett egy nem túl szimpatikus férfival.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Amint arról idén januárban hírt adtunk, kegyetlenül meggyilkoltak egy 83 éves asszonyt Csernelyen. A szörnyű tettel a 14 éves Leventét gyanúsítják. A fiú rendszeresen átjárt a szomszédjához, Ilonához. A borzalmak napján azonban összevesztek, ezért a kamasz a gyanú szerint annyira megverte az asszonyt, hogy nem lehetett már rajta segíteni. A fiút hamar elkapták és elrendelték a letartóztatását, Miskolcon tartják fogva.

Levente édesanyját most eltűnésért körözik. A fiú kilenc testvéréből az öt kiskorút jelenleg Budapesten élő nagymamájuk neveli. Mónika attól tart, hogy a lánya nem önszántából hagyta el Magyarországot.

Egy rövid ideig együtt éltünk, de áprilisban a lányom egyszerűen eltűnt. Most a párommal nevelem öt gyermekét. Ez anyagilag és fizikailag is megvisel. Mindketten építkezéseken dolgozunk: az átadás előtt álló lakásokat takarítjuk

– mondta a nagyszülő.

A fiút jelenleg Miskolcon őrzik
Fotó: Bujdos Tibor

Mónika meggyőződése, hogy a lánya nem önszántából  hagyta el az országot.

„Éppen ismerkedett egy nem túl szimpatikus férfival. Biztos vagyok benne, hogy ő kényszerítette, hogy vele tartson. Mónika hónapok óta semmilyen életjelet nem adott magáról, ezért bejelentést is tettem a rendőrségen. Azóta is körözik” – nyilatkozta az aggódó nagyszülő, aki a helyzet ellenére sem tart a legrosszabbtól.

Kaptam egy kinti ismerősömtől egy megbízhatónak tűnő információt, amely szerint a lányomat valamiért fogva tartják Németországban. Ezt természetesen a magyar hatóság tudomására hoztam. Úgy tudom, a magyar állam már fel is vette a kapcsolatot a némettel

– árulta el Mónika. Hogy mit mondott az általa nevelt gyermekekről, kiderül a Bors cikkéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában