Bulvár-celeb

2023.08.20. 15:00

Zoltán Erika készen áll a nagymamaszerepre

Elképesztő, de a népszerű énekesnő lánya már 25 éves. Erika nem is tagadja, hogy egyre gyakrabban gondol arra, milyen is lesz az élete, mikor majd megszületik az unokája.

MW

Zoltán Erika már készen áll a nagymama szerepre

Forrás: Facebook - Zoltán Erika

Zoltán Erika hosszú évtizedek óta áll a színpadon, de 25 évvel ezelőtt a zenén kívül egy új szerelem is rátalált. Lánya, Zoé születésével felborult a korábbi fontossági sorrend az énekesnő életében, és ez a sorrend azóta is változatlan.

Néha magam is elcsodálkozom azon, hogy Zoé már huszonöt éves. Talán azért nem látom rajta keresztül annyira az idő múlását, mert szerencsére még nem kellett átélnem az elengedés nehézségeit és bevallom, azt remélem, hogy még egy jó darabig nem is kell. Bár Zoé a saját életét éli, de nyitva van a mamahotel és ő ennek minden kényelmét élvezi

– mondta az énekesnő.

Minél tovább marad, én annál jobban örülök

– árulta el a Metropolnak Erika, aki azt is elárulta, hogy 

Zoéra már évekkel ezelőtt rátalált a szerelem és ezzel ki is bővült a család.

Már tervezik a közös életüket a fiatalok

Öt éve van egy nagyon cuki és boldog kapcsolata, és ma már nyugodtan mondhatom, hogy hosszú távra terveznek egymással. Egyébként a fiúval együtt én is kaptam egy szép nagy családot, és persze ez azt is jelenti, hogy egyelőre kétlaki életet élnek, hiszen hol itt, hol ott vannak. Az sem titok, hogy már tervezik a közös életüket

 – magyarázta az énekesnő, majd megsúgta lapunk munkatársának, hogy ő bizony már készen áll a nagymamaszerepre.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában