Bulvár-celeb

2023.08.01. 09:02

600 méter magasból ugrott ki egy helikopterből Varga Viktor (videó)

Ejtőernyő nélkül ugrott a mélybe.

MW

Fotó: Nagy Zoltán

Ejtőernyő nélkül, 600 méterről vetette magát a mélybe Varga Viktor, egy helikopterből.

Az énekes Instagram-posztjában részletesen leírta, miért döntött úgy, hogy bevállalja a veszélyes mutatványt.

Mint írta, hiába állította eddig, hogy semmitől sem fél, ez még azért ott volt a listáján, még úgy is, hogy egy régi főnöke pont így bénult le, egy bungee jumping balesetben.

Viktor elmesélte, az ugrás előtti napokban annyira elfoglalt volt, hogy nem nagyon tudott az ugrásra gondolni, de az álmaiba azért beférkőzött a félelem:

„Egész héten annyi dolgom volt, hogy nem volt időm gondolni se a dologra, de tudat alatt munkálkodott és utolsó előtti este már azt álmodtam, hogy minden nélkül leugrok egy toronyház tetejéről és földet érve semmi bajom nem lett… nos innentől kezdve egész nap csak a lehetséges balesetemre tudtam gondolni és arra, hogy hátha inkább átesek egy másik dimenzióba. Aztán szépen elkezdtem meditálni, elfogadni minden eshetőséget, majd egy olyan napot csináltam magamnak ahol csak a legkedvesebb dolgaimat csináltam, mintha az utolsó napom lenne a Földön. Igazán tökéletes volt. 

Majd eljött a nagy nap. A nagy ugrás a világ leghosszabb bungee kötelével, ami tuti rátekeredik a nyakamra, mint egy köldökzsinór… de ezt a gondolatot is áthidalva már csak egy tökéletes zen állapotba kerültem, összeforrva a mindenséggel. A legszebb nyugalomban. Látva a szépen kerekedő bolygónkat, megmutatkozva porszemségünkkel, csak egy kezet éreztem a vállamon és már ugrottam is a semmibe a föld felé 180 km/h sebességgel. Innen már csak eufória, szabadság és isteni bizalom.”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában