Ki lehet az?

2023.04.23. 17:00

Különleges vendéget hívott meg a TNT koncertjére Inti

Zuber Krisztián elárulta, kényszerpihenője után újra csúcsformában érzi magát.

Forrás: TNT Zenekar/Facebook

Jó lesz!

 – hangzik el a „csatakiáltás” minden TNT koncert előtt a színpadra lépés utolsó pillanataiban. Nem lesz ez másképp most szombaton sem, hiszen 22-én újra tízezrek előtt lép fel a TNT zenekar a Papp László Sportarénában. A várva várt koncert felkészülési finisében csípte el a Bors a nemrégiben szívével műtött Intit, Zuber Krisztiánt, aki kényszerpihenője után újra csúcsformában érzi magát.

Hosszú, 10 perc híján 2 órás show-ra készül Dobrády Ákos és Inti zenekara, amit táncosokkal, és magáért beszélő látvánnyal spékelnek meg, ezért is tartotta a zenész fontosnak, hogy ehhez képest is óvatosan, önmagát folyamatos kontroll alatt tartva, kardióedzésekkel és sportolással hozza magát formába.

Nincs problémám most a kondimmal, sikerült formába hoznom magam, naponta több órás kardióedzéseket csinálok. Semmi baja a ketyegőmnek, de azért a kardiológusomat is vendégül hívtam a koncertre

 – nevetett a telefonban Inti, és hozzátette, egyébként is adott egy orvosi szoba, ha bármi baj lenne. Biztos, ami biztos.

Huszonöt éves a zenekar

Inti a lap kérdésére elmondta, a koncerten ott lesz édesanyja is, aki Floridából repül haza, de ott lesz a lánya is a színpad mellett, hogy összekacsinthassanak.

A Bors teljes cikkét ide kattintva olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában