Bulvár-celeb

2023.04.15. 05:30

A mai napig nem beszélt róla: vérfagyasztó élménye volt kiskorában ByeAlexnek

Azóta is kísérti a borzalmas eset.

Forrás: TV2

A napokban vérfagyasztó történetet osztott meg a közösségi oldalain a népszerű magyar énekes, ByeAlex. Még kisgyerekként egyik este az egyik rokonuknál kellett aludnia, aki egy horrorfilmbe illő "esti mesét" mondott el neki - derül ki a Bors cikkéből.

Anyám keresztanyja nem volt szociális alkat. Sosem volt férje, sem gyereke. Egyedül élt. Magának való nő volt. Még elég kicsi kölyök voltam, amikor egyszer ott kellett valamiért aludnom (sajnos). Egész este rémtörténeteket, meg vallási képzelgéseket osztott meg velem. Aztán lekapcsolta a villanyt, mondta, hogy ‘jó éjt’, és elment aludni egy másik szobába

–  írta Alex, majd hozzátette, ezután nem tudott elaludni, pár percre rá pedig már sírva könyörgött a nőnek, hogy azonnal vigye őt haza.

Jajj, kisfiam, aludj már! Én csak a vért könnyező Szűz Mária szoborról beszéltem! Az nem bánt téged!

– érkezett a másik szobából a válasz.

Ez a történet is hozzájárult ahhoz, hogy 16 éves kora óta alvási bénulással, más néven alvási paralízissel küzd. 

Erről korábban egy TikTok-videóban számolt be:

@itsbyealexbitch az egyik legizgalmasabb téma. az alvási paralízis. nehéz. megfoghatatlan. de veletek megtörtént-e már? nem vagytok egyedül. #fyp #apu #fuseli #nightmare #paralizis #alvasibenulas #nemalom ♬ eredeti hang - APU

Nagyon nyomasztó. Azt érzitek, hogy megbénulnak az izmaitok, szeretnétek kiáltani, fölébredni, kimászni az ágyból, vagy mintha valami ott lenne a szobában. (...) Azt hittem, hogy szellemek szállták meg a lakást, vagy meg akarnak engem ölni ezek a lények, de ez normális.

Alex először megrémült, majd elkezdett utánanézni, hogy mi lehet a baja. Ekkor talált rá erre a jelenségre, amelyet ma már tudatosan irányít, és kezelni is tudja. A zenész azért osztotta meg ezt a történetet, mert szeretne segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, ugyanis neki nem volt senki, aki segíteni tudott volna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában