Bulvár-celeb

2023.02.13. 14:00

Megszólalt, és mindjárt meglepő dolgot árult el Mester Tamásról 20 évvel fiatalabb kedvese

Először beszélt a párkapcsolatukról Nagy Boglárka festőművész.

Forrás: TV2

Az ország egyik legismertebb kortárs festője munkamániás volt, és amikor úgy érezte, kiégett, Balira utazott elvonulni, ahová párja, Mester Tamás is követte – derül ki a Life.hu cikkéből.

„Az ő újonnan megjelent, Varázsfüzet című meditációs gyakorlati könyvének a mindennapos feladatait csináljuk együtt. Megcsináltam itt egy kis dolgozósarkot magamnak, egy kis Bali-stúdiót. 

Tomi oda beült mellém, adtam neki ecsetet és vásznat. És teljesen beszippantotta őt is a dolog. 

Néha ilyeneket lehet látni a közösségi oldalainkon, de inkább privátan szeretnénk tartani” – mondta a párkapcsolatukról Boglárka, aki azt is elárula, hogy a legutóbbi kiállításán a keleti kontinens titokzatosságát elevenítette meg. 

A festmények képi világa mellett a látogatókat a zene is elvarázsolta, amit Mester Tamás szerzett.

„Hihetetlen szimbiózis volt. Azt a projektet együtt csináltuk, a párkapcsolati rész kicsit később jött, de ez egy másik történet, amit majd egyszer elmesélünk. A nyári kiállításomban neki már nagy szerepe volt. A művészetének, mondjuk így” – mondta a festő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában