Bulvár-celeb

2021.07.27. 19:23

Csődbe ment a budapesti bordélyház, ahol 15 ezerért minden vágyat kielégítettek

Három évvel ezelőtt négy, minden vágyat kielégítő szilikonlánnyal nyitotta meg kapuit az az exkluzív szexszalon, ahol élethű babák várták a kényeztetésre vágyó férfiakat.

Forrás: Instagram / reallifelovedolls

Melyik férfi ne álmodozna arról, hogy egy huncut titkárnő vagy egy ázsiai diáklány, vagy éppen egy miniszoknyás ápolónő lesz a partnere egy izgalmas, és nem utolsósorban kielégítő szexkalandban. De ugye nem mindenkinek adódik erre lehetősége, vagy éppen ha adódna is, túl szégyenlős a megvalósításához. Erre alapozott az a magyar vállalkozó, aki élethű szilikon babákat vásárolt, és egy exkluzív budapesti bordélyban állította szolgálatba őket – írja a Bors.

– Három és fél évvel ezelőtt olvastam arról, hogy Bécsben egy piros lámpás házban az igazi lányok mellett ilyen szexrobotok is dolgoznak, és hetekre előre be vannak táblázva – mesélte Nagy András, az első magyar szexrobot bordély tulajdonosa. – Akkor jött az ötlet, hogy erre itthon is lenne igény. Amikor a szilikon kurtizánjaimat kerestem, ledöbbentem, hogy mekkora választék van.

Beszélő, sikító, vékony, kövér, kismellű, nagymellű robotok vannak már.

Én négy lánnyal indítottam, ők is tényleg szinte minden igényt ki tudtak elégíteni. A testek fűtése és a hangfunkciója is gondoskodik arról, hogy a vendég élménye még valóságosabb legyen.

Ilyen szilikonlányokkal lehetett találkozni a szalonban
Fotó: Instagram / reallifelovedolls

Szilikon szexrobot

A vállalkozó egészen döbbenetes dolgokat mesélt a perverz kuncsaftokról, akik hamar rátaláltak a szilikon bordélyra.

– Nagyon ügyeltünk a higiéniára, speciális fertőtlenítővel mosdattuk le egy-egy aktus után a megfáradt babákat, tényleg

hatalmas volt a kereslet, de akkor jött a Covid. Egyik pillanatról a másikra eltűntek a kuncsaftok az élő szexiparban, és aztán itt is, le kellett húzni a rolót.

Szerencsére el tudtam adni a lányaimat, volt igény rájuk…Egy-egy szilikonnő ára hatszázezertől kezdődik, de kétmillióért is lehet kapni, ez extrától függ.

Címkék#szexrobot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában