Helyi közélet

2008.06.26. 13:43

Aba-Novák: megvan a harmincezredik látogató

<p>Debrecen, Balmazújváros – Egy balmazújvárosi fiatal pár érkezett harmincezredikként a debreceni Modemben látható Aba-Novák, a barbár zseni című kiállításra csütörtökön.</p>

13.41:

Leiter Anett tanuló és Demeter Pál – aki nemrég végzett főiskolán – most először készült megtekinteni a nagyszabású tárlatot. Harmincezredik látogatókként egy különleges, erre az alkalomra palackozott cabernet sauvignont, egy példányt a kiállítás katalógusából, illetve egy kétszemélyes vacsorameghívást vehettek át Halász János alpolgármestertől és Gulyás Gábor ügyvezetőtől.

9.39:

Várhatóan június 26-án, csütörtökön kora délután érkezik a Modembe az Aba-Novák, a barbár zseni című nagy sikerű debreceni kiállítás harmincezredik látogatója.

A jubileumi látogatót Halász János, Debrecen alpolgármestere, valamint Gulyás Gábor, a Modem ügyvezetője köszönti.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a tárlat nyitvatartási idejét két héttel meghosszabbította a kiállítóhely. Így az Aba-Novák, a barbár zseni július 6-a helyett július 20-áig látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában