Sport - Foci

2008.04.29. 19:57

Felmentették Supicsot

<p>Nem követett el szándékos szabálytalanságot, ezért nem tiltja el a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága Zoran Supicsot, a Győri ETO hátvédjét - számol be a keddi döntésről a szövetség honlapja.</p>

A játékos két héttel ezelőtt, a 23. fordulóban, az MTK elleni győri mérkőzésen a második félidőben ütközött a kék-fehérek csatárával, Pál Andrással, aki az összecsapásban súlyosan megsérült: bokaszalag-szakadást szenvedett, és tavasszal valószínűleg már nem léphet pályára. A Független Hírügynökség megkeresésére az MTK-nál annyit mondtak: tudomásul veszik a döntést.

A fegyelmi bizottság egyúttal november 30-ig minden sportszakmai tevékenységtől eltiltotta Bíró Pétert, az NB II Nyugati csoportjában szereplő Lombard FC Pápa tulajdonos-ügyvezetőjét. A sportvezető a Haladás elleni bajnoki rangadó után "verbálisan és tettleg inzultálta a játékvezetőt". A testület döntését Bíró Péter meghallgatása után hozta meg. Az Új Lombard sportszervezetre 200 000 forint pénzbüntetést is kirótt a testület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!