szon-sportoldal

2008.05.06. 09:54

Éles-lövészet – nyolc találattal

<p>Éles-lövészetet tartottak Gyulaházán. A megyei másodosztály Kerekes-csoportjának tetején trónóló futballcsapat a Mezőladány kapuját „ágyúzta” kitartó szorgalommal – nem akármilyen eredménnyel. <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/eles-loveszet--nyolc-talalattal/cn/szon-news-km_01-20080506-091920"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Éles István egymaga nyolc találatot jegyzett, míg a házigazda tizenháromszor (13–0) vette be a vendégek portáját. A csatár produkciója kuriózum, elvégre bajnoki mérkőzésen fényévente fordul elő hasonló: alakuljon bárhogy további pályafutása, már lesz miről mesélnie...

– Előszőr is szeretném megköszönni csapattársaim segítségét, nélkülük aligha jutottam volna idáig – fogalmazott igen diplomatikusan a vasárnapi összecsapás hőse, Éles István. – Próbáltuk kiszolgálni a közönséget, na és nem tagadom, én is arra törekedtem, hogy minél előkelőbb helyre kerüljek a góllövőlistán. Az ősszel végig sérüléssel bajlódtam, ez is közrejátszott abban, hogy a télen Mándokról Gyulaházára igazoltam.

Nem hangoztattam, viszont reménykedtem abban, hogy a szezon második felében tizenöt gólig jutok, ehhez képest, kilenc meccs után már most húsznál tartok! Mondhatom, visszatért az önbizalmam, az is igaz, ez azon ritka alkalmak egyike volt, amikor ha fejbe rúgnak a labdával, talán akkor is a kapuba pattan.

Éles István megsúgta: eddig egy ifjúsági találkozón jegyzett hat „dugó” jelentette az egyéni csúcsot, jelen produkciójának köszönhetően pedig már a csoport legeredményesebb játékosaként feszíthet.

Százig számolnak

A Deák Béla gardírozta gyulaházi gárda öles léptekkel halad előre,

kilenc pontos előnyt halmozott fel a második helyen posztoló Dombráddal

szemben. A listavezető ez idáig nyolcvanhárom gólt termelt – a végcél

természetesen a bajnoki cím besöprése, no meg a száz találat elérése az

idény befejezéséig. Minderre hat mérkőzésen lesz lehetőség...

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!