HAON Sziréna

2019.03.17. 14:17

Tetőszerkezetet bontott a szél Debrecenben szombaton

Hajdú-Bihar - Tűz és szél is pusztított szombaton Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Tűz és szél is pusztított szombaton Hajdú-Bihar megyében. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Szombat hajnalban egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött Berettyóújfaluban, a Király-hágó és a Herpály utca sarkán. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. Az autó vezetője nem sérült meg.

Debrecenben, a Piac utcában egy háromszintes társasház tetőszerkezetén az antenna meglazult szombat délelőtt, amely veszélyeztette a gyalogos forgalmat. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik emelő segítségével eltávolították az antennát.

A szél egy kétszintes társasház tetőszerkezetén a lemezt is megbontotta a debreceni Jókai utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül szegekkel rögzítették a lemezt.

Hajdúdorog külterületén a nádas égett szombaton, a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egység egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Berettyóújfalu-Mezőpeterd között délután egy személygépkocsi az árokba hajtott. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, a felborult járművet a kerekeire állították. Az autó vezetője nem sérült meg.

Foltokban égett a száraz gaz Hosszúpályiban, a Homok utca végén. A létavértesi önkorményzati tűzoltók kapták a riasztás, akik egy vízsugárral és késziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Este szén-monoxid jelző riasztott a debreceni Tamási Áron utcában, egy családi házban. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói méréseket végeztek, amelyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató szakemberei a gázkészüléket ideiglenesen lezárta. Az eset során a ház lakói nem sérültek meg.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!