HAON Sziréna

2019.03.22. 15:40

Segítségnyújtás egy debreceni kereszteződésben: azonnal tudta a biztonsági őr, mit kell tennie

Debrecen - Egy fegyveres őr segített azon a férfin, aki rosszul lett csütörtökön Debrecenben - tudatta a megyei rendőr-főkapitányság.

Debrecen - Egy fegyveres őr segített azon a férfin, aki rosszul lett csütörtökön Debrecenben - tudatta a megyei rendőr-főkapitányság.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság munkatársa március 21-én 11 óra 30 perc körül szolgálatteljesítése után tartott haza, amikor észrevette, hogy a debreceni Rigó és Gizella utcák kereszteződésében egy gépkocsi indokolatlanul lassan közlekedik - áll a police.hu-n megjelent közleményben. Az előtte haladó autó feltűnően lassított, majd megállt, azonban annak sofőrje még hosszan nyomta a féket.

A híradásból kiderül: a fegyveres biztonsági őr kiszállt a járművéből, és a másik gépkocsihoz sietett, ahol azt tapasztalta, hogy a sofőr rosszul lett. A férfi a feltett kérdésekre válaszolni nem tudott, ezért segítője egyből hívta a segélyhívó számot, valamint a mentők kiérkezéséig elsősegélyt nyújtott, és stabil oldalfekvésbe helyezte a férfit.


[related-post post_id="4178969"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!