HAON Sziréna

2019.02.20. 09:51

Árokba navigálta az autót - a gyanú szerint ittasan és jogsi nélkül

Hajdú-Bihar - A hajdúnánási rendőrök őrizetbe vették a sofőrt - áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Hajdú-Bihar - A hajdúnánási rendőrök őrizetbe vették a sofőrt - áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint egy hajdúnánási férfi február 18-án 23 óra 45 perc körül az általa vezetett személygépkocsival közlekedett a 3317-es számú úton, amikor a ködös időjárás ellenére nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért az árokba hajtott. A közlemény szerint a sofőr a beleset során könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a hajdúnánási lakossal szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, mert járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll, ezért elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatását követően őrizetbe vették - olvasható a police.hu-n megjelent híradásban.

Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a Hajdúnánási Rendőrkapitányság.


[related-post post_id="4148365"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!