HAON Sziréna

2018.08.06. 13:48

Jogsi nélkül vett autót, már másnap balesetezett egy hajdúhadházi férfi

Hajdú-Bihar - Utasaival együtt elfutott a helyszínről, de nem jutottak túl messzire. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Utasaival együtt elfutott a helyszínről, de nem jutottak túl messzire. Ügyeleti hírek.

A magyar rendőrök lefoglaltak egy az olasz hatóságok által körözött járművet a nyírábrányi határátkelőhelyen. Egy bolgár férfi augusztus 4-én 11 óra 50 perckor jelentkezett az ország területéről való kilépésre az általa vezetett BMW típusú gépjárművel, az ellenőrzés során azonban az útlevélkezelő megállapította, hogy az olasz hatóság körözi a járművet.

Fotó: police.hu

A rendőrök előállították a 32 éves sofőrt a határrendészeti kirendeltségre, míg a gépkocsit lefoglalták a Vámospércsi Rendőrőrs nyomozói.

Hamar véget ért a kocsikázás

Jogosítvány nélkül hajtott villanyoszlopnak az általa vezetett autóval egy fiatal férfi Hajdúhadházon, majd utasaival elfutott a helyszínről. Az esetről augusztus 4-én 12 órakor érkezett bejelentés a rendőrségre. A járőrök még a közelben igazoltatták a három helyi fiatalt, akik könnyű sérüléseket szenvedtek a baleset következtében. A rendőrök az eset körülményeinek tisztázása során kiderítették, hogy az autó sofőrje 2018. augusztus 3-án vásárolta az autót, valamint az is megállapítást nyert, hogy a 20 éves férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 13 esetben történt.


[related-post post_id="3943565"]

[related-post post_id="3942935"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!