HAON Sziréna

2018.07.16. 08:35

Rosszul lett egy erőgép vezetője, három hektáron lángolt az avar

Hajdú-Bihar - A Bem téren is oltani kellett, máshol korhadt fák dőltek ki a megyében.

Hajdú-Bihar - A Bem téren is oltani kellett, máshol korhadt fák dőltek ki a megyében.

Szántás közben rosszul lett vasárnap délelőtt egy mezőgazdasági erőgép vezetője Létavértesen, a Baross utcában. Járművével a sofőr a szomszédos kerítést áttörve egy melléképületnek csapódott. A város önkormányzati tűzoltói kimentették a sérültet a járműből, eközben az erőgépet áramtalanították.

Debrecenben, a Kandia utcában kigyulladt egy tíz méteres korhadt fa belseje, a debreceni egységet riasztották a helyszínre, amely egy vízsugárral eloltotta a lángokat.

Az úttestre dőlt egy nyolc méteres fa vasárnap Vámospércs és Nyírmártonfalva között, amelyet a nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el.

A 4814-es számú úton is kidőlt fához riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. A hat méteres fát motoros láncfűrésszel eltávolították az úttestről.

Három hektáros területen lángolt a száraz avar tegnap délután Bakonszeg és Zsáka között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Debrecenben, a Bem téren egy kétszáz négyzetméteres kétszintes elhagyatott épület pincéjében keletkezett tűz vasárnap délután. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – összegezte a vasárnapi ügyeleti híreket a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az elmúlt 24 órában az egyenruhások 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, 1 főt pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 9 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!